De ervaringen van bruidsparen

Steven & Rebecca

Heel blij waren wij met het trouwboeket, de corsages, bloemenarmbandje en zelfs een haarspeldje met dezelfde bloemetjes erop. Ze zijn de hele dag mooi gebleven en wij kregen veel complimenten over de bloemen. Claire had ze mooi ingebonden en goed naar onze wensen geluisterd. Ook fijn dat zij eerst thuis langskomt om het door te spreken en de bloemen aan huis brengt. Claire is goed toegankelijk en je ziet dat zij passie heeft voor haar werk.

Irene & Ralf

Claire kwam bij ons thuis om kennis te maken en onze wensen door te spreken voor het bruidsboeket, de corsages en een aantal bloemstukken voor onze grote dag. Direct na binnenkomst was duidelijk dat Claire vol passie zit over bloemen, en dat weet ze goed over te brengen: je wordt er zelf ook heel enthousiast van! Claire heeft goed doorgevraagd naar onze wensen en vroeg ons om vrijheid voor het invullen van de samenstelling van de bloemen. En dan komt de dag waarop perfect moet zijn... Alle bloemen pasten perfect bij ons en ze heeft helemaal aan onze wensen voldaan. Een aanrader dus!

“For our wedding Claire made a beautiful bouquet and corsages for groom and bridesmaids. She also made flower decorations for the dinner tables and ceremony. Flowers were very nicely made and were fresh for the week after the wedding. Claire listened to our wishes very carefully and communication was clear. Thank you for the nice work! ~ Kamilla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes


Wat heb je een fantastisch bruidsboeket en corsages voor onze bijzondere dag gemaakt, boven verwachting!!! We zijn dolblij met de kleuren en de samenstelling van de bloemen. Ondanks de vele verschillende wensen vanuit ons heb je er toch zelf iets prachtigs van gemaakt, enorm bedankt Claire!


AnnemarieBlogger


Claire is een topper!
De bloemen waren fantastisch.
Alles verliep volgens afspraken.

Echt een aanrader.


Manon - Fashion Editor


Wow wat was het mooi!! Echt, jouw bruidswerk was de perfecte aanvulling op onze mooie dag. In het echt was het nog mooier dan op de foto's. Het paste super in het geheel en bij de hele setting en sfeer die we neer wilden zetten. Je hebt echt goed naar onze wensen geluisterd en daar een mooie eigen draai aangegeven.


Daniella - Stylist

Bruidswerk


 Super fijne contact met claire. Ze heeft ons heel fijn geholpen met keuze maken. Ze kwam bij ons thuis en het gesprek was erg gezellig. We hadden een topdag ook dankzij de mooie bloemen.
Het boeket was helemaal naar wens. En wat was ik blij met de twee bedeltjes van mijn opa en oma. 


CiskaBloggerIk had zelf alleen een globaal idee en de kleurstellingen in mijn hoofd en Claire heeft hiermee een ontzettend mooi en uniek boeket gemaakt. Erg tevreden. Ik kon ook het boeket na de bruiloft goed laten drogen waardoor ik het zelfs nog steeds heb. Ik raad Claire zeker aan.


Nanda - Fashion Editor


Claire gebruikt alleen de beste bloemen en heeft voor onze bruiloft dan ook een fantastisch mooi boeket gemaakt. Het boeket was stevig waardoor het de hele dag mooi is gebleven. Ondanks mijn warme handen en dat ik het boeket overal heb neergelegd zag het er in de avond nog steeds prachtig uit.


- Stylist


Alles verliep heel soepel en plezierig, afspraak, gesprek rond de keukentafel, onze wensen, aflevering van schitterend boeket"ring".Was n uitdaging voor Claire maar is er zeker in geslaagd om er iets heel moois van te maken, was heel bijzonder! Veel verrassende en positieve reacties op gehad! Wij hebben er n mooie herinnering aan en hopen dat het drogen gaat lukken! Hartelijk bedankt Claire.  


AnnekeBloggerSuper vriendelijk en geweldig in het begrijpen van onze wensen. Gemakkelijk en snel mee te communiceren. En prachtige bloemen. Zeker een topper ik zou haar iedereen aanraden.


Lysanne & Stefan 


Claire heeft ons heel goed geholpen met het verzorging van de bloemen op onze bruiloft (bruidsboeket en corsages). Ze nam alle tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en dacht mee met de mogelijkheden in het seizoen. Daarnaast is Claire creatief en communiceert ze goed. Ze heeft ons erg geholpen door bloemwerk te bezorgen op onze trouwdag zelf. Daarnaast is Claire een heel prettige persoon in de omgang. Ik beveel haar zeker aan!


Annemarie  & Roderik

Light Background Section


Ze heeft echt een prachtig boeket voor me gemaakt en ook de (haar)corsages waren geweldig, nog mooier dan ik in gedachten had! Claire luisterde goed naar mijn wensen en alle bloemen zijn de hele dag mooi gebleven. Dankjewel!!

Via een artikel in de krant kwamen wij bij Claire terecht. Contact met haar opnemen was heel makkelijk en voor ik het wist zat ik met haar aan tafel! Ze luisterde goed naar onze ideeën en wensen, maar kwam zelf ook met verrassende opties! Ze is creatief en dat is te zien in haar bloemwerk. We waren (zijn!) erg tevreden met het bruidsboeket, de (pols)coursages, het bloemwerk voor in de kerk en de bloemenslinger voor aan de auto! Een aanrader!  ~ Marco & Rianne

Guido & Charissa


Tijdens onze zoektocht naar een bloemist voor onze bruiloft kwam Claire voorbij. Ik belde haar op en gelijk die middag zaten we aan tafel. Claire is een lieve vrouw, die luistert naar je wensen. Nadat we voor haar gekozen hadden is ze voor de bruiloft nog eens bij ons thuis geweest om de definitieve bloemen uit te kiezen. Claire heeft veel verstand van bloemen en kan je goed helpen bij het uitkiezen van een goede combinatie tussen bloemen. Claire heeft het bruidsboeket gemaakt en de corsage van de bruidegom. Daarnaast heeft ze ook tafel decoratie gemaakt voor op de locatie. Het zag er allemaal super uit. Mijn boeket was echt prachtig.

Vincent en Marieke


Wij houden ontzettend van bloemen en wilden daarom graag dat dit gereflecteerd werd op onze bruiloft. We hebben voor Claire gekozen vanwege haar artistieke stijl en kleurrijke creaties. Het was enorm fijn om met haar samen te werken. Op onze trouwdag moesten de bloemen verschillende locaties decoreren, maar dat liep allemaal perfect. De kwaliteit van de bloemen was ook uitstekend. We hebben een aantal bloestukken aan familie gegeven die er nog zeker 2 weken plezier van hebben gehad. Iedereen was perplex hoe zoveel verschillende bloemen met prachtige felle kleuren een mooi geheel vormden in boeket en bloemstukken.

Get instant access to your free guide

Get instant access to your free guide

© Thrive Landing Pages. All rights Reserved   I   Policy  I   Disclaimer 

Select Testimonials

Gratis Adviesgesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of weet je nog niet zo goed wat je wil? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ik kom dan thuis bij jullie langs om de mogelijkheden en de wensen te bespreken. 

In dit gesprek geef ik je graag advies om er een kloppend geheel van te maken. En dat alle bloemen op elkaar afgestemd zijn. Zodat jullie mooiste dag net dat beetje extra krijgt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes
What was your experience with our product like?
>